La Iaia! amb Montserrat Carulla, el musical Lo tuyo y lo mío, Corbacho 5G Llibert, són els espectacles més destacats de la nova programació tardor-hivern al Teatre de la Costa Brava Sud que uneix les sales de Blanes i Lloret i que segueix apostant per una oferta variada per a tots els públics i amb els principals èxits del ?panorama català, propostes musicals, teatre familiar i local.

La programació té un component mediàtic més destacat, amb noms com Montserrat Carulla, Gemma Brió, José Corbacho, Pau Roca, Carlota Olzina, Roger Casamajor, Toti Soler o Gemma Humet.

Fa un any va néixer el Teatre de la Costa Brava Sud amb la voluntat d'unir esforços de Blanes i Lloret en l'àmbit teatral. Amb un total de 30 espectacles, la nova programació es desenvoluparà del 4 d'octubre al 17 de gener de 2015, i manté la fórmula d'oferir al públic com a mínim un espectacle teatral d'èxit, un concert, una obra de teatre infantil i una actuació de l'escena local al mes.

Durant els vuit primers mesos del 2014, 12.406 persones han assistit com a públic a algun dels 36 espectacles o activitats al Teatre de Blanes amb una ocupació mitjana del 86% mentre que a Lloret ha estat del 77% durant el primer semestre, un increment del 26% respecte a l'any anterior i amb un total de 13.153 espectadors que han participat en alguna de les 46 activitats i espectacles al Teatre.

El pressupost conjunt per a la nova programació és de 45.000 euros, un 30% més amb relació al mateix període de l'any anterior.