L'Ajuntament de Blanes ha programat per aquest pròxim cap de setmana gran part de les actuacions que s'havien de fer el darrer dia de la Fira d'Entitats d'enguany, un conjunt d'activitats que es vanhaver de suspendre per les males condicions meteorològiques.

La fira, que estava emplaçada perquè tingués lloc el darrer cap de setmana del mes de setembre -els dies 27 i 28- es va poder celebrar amb normalitat durant la primera jornada del dissabte. L'endemà, per contra, es van suspendre les actuacions previstes a causa de la pluja que va començar a fer acte de presència a primera hora del matí.

Les actuacions s'havien d'allotjar a l'escenari a l'aire lliure que formava part del recinte firal, el principal motiu que va impedir que poguessin oferir-se. De fet, l'activitat dels pocs estands que van desafiar les inclemències del temps i es van posar en marxa també es va acabar suspenent aquell dia, ja que el temps no convidava a acostar-se al passeig de Mar on estava allotjada la Fira.

Finalment s'han reprogramat un total de vuit actuacions de franc que s'allotjaran al Teatre de Blanes durant la tarda del dissabte, i al Banc dels Músics del Passeig de Mar diumenge al matí.

Les actuacions s'encetaran dissabte a les 5 de la tarda amb una exhibició de sardanes, ball modern i sevillanes a càrrec de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de la Casa del Mar. Després serà el torn de l'ONG El Bon Samarità, que farà una actuació de pallassos, seguida per l'Associació Musical Amateur que farà un recital de grans cançons. Després l'Associació Espacio Biocrearte oferirà una masterclass de bachata i salsa i finalment hi haurà exhibició de l'Associació Country Blanes.

Diumenge, l'activitat a l'escenari del Banc dels Músics començarà a les 11 del matí amb una classe de salsa a càrrec de l'associació Sóc de Cuba, Soy Popular. Rera d'ells actuarà l'Associació Andalusa d'Ardalenys i Amics d'Ardales amb un recital de poesia i es tancarà amb un festival infantil d'Oncolliga Blanes que inclourà l'explicació d'un conte a càrrec de diversos nois i noies i una masterclass de dansa.