Un cotxe va envestir aquest diumenge el matí tres ciclistes a Maçanet de la Selva. Dos d´ells van resultar ferits de gravetat mentre que l´altre, finalment el conductor el va poder esquivar. Fonts presencials asseguren que el turisme va intentar fugir del lloc de l´accident però que un grup de motoristes que estaven a la benzinera de davant, a l´entrada de Maçanet, el van aconseguir retenir. Els Mossos d´Esquadra estan investigant el cas i encara no tenen l´atestat tancat, segons fonts del cos.

Els fets es van produir al voltant de les nou del matí de diumenge, a la C-35 gairebé a l´entrada del poble, davant la benzinera Galp que hi ha a l´alçada del quilòmetre 82,5. En aquell moment un turisme, un Peugeot 205 va topar amb unes bicicletes que estaven circulant per la via. En total, va haver-hi tres ciclistes implicats en l´accident, dels quals, dos van resultar ferits de gravetat. Ambdós van ser traslladats en ambulàncies fins a l´hospital Santa Caterina de Salt amb ferides de gravetat. Un d´ells amb una possible fractura de maluc i un altre, amb un possible trencament de tíbia.

Quant a com es van produir els fets, els policies van realitzar la prova d´alcoholèmia al conductor del turisme, que va donar negatiu al test. Els agents dels Mossos d´Esquadra l´Àrea Regional de Trànsit de Girona encara estan investigant l´accident de trànsit i no tenen tancat l´atestat. I és que hi ha testimonis presencials que ahir van explicar que en el moment que es va produir l´accident, un grup de motoristes van interceptar el turisme que va voler deixar els ciclistes tirats a terra i per tant, va voler fugir sense responsabilitzar-se de l´accident.