Coincidint amb la festa de Tots Sants, l'Ajuntament de Blanes posa en marxa avui la celebració de la III Fira de Bruixes, una acció promocional per dinamitzar el comerç, la restauració i l'allotjament que compta amb la col·laboració dels sectors implicats i que s'allargarà fins aquest diumenge.

La tercera edició se segueix envoltant d'un espai misteriós i màgic que, lligat amb la temàtica de la tradició de Tots Sants i la castanyada, ofereix la possibilitat de gaudir del món de les fades i les bruixes en un entorn on hi haurà personatges fantàstics. Les parades de la fira, ambientades per a l'ocasió, seran al Passeig de Dintre.

El programa inclou més de 30 activitats amb força novetats. Una de les més destacades és una sessió de cinema nocturn, amb la projecció d'un documental sobre bruixeria que es farà el dissabte a les deu de la nit al Centre Cultural Els Padrets, amb entrada gratuïta. Una altra novetat seran dues sessions de contes per a la canalla narrats en anglès. A banda, també hi ha un concurs de dibuix per a escolars, tallers per a adults o actuacions musicals, entre d'altres.