La posada en marxa de les parades d'artesans instal·lades al passeig de Dintre va significar ahir el tret de sortida de la tercera Fira de Bruixes de Blanes, una acció promocional que s'allargarà fins diumenge. Ahir també es van celebrar les primeres activitats programades durant aquests dies, com ara el taller de maquillatge per a la canalla i una sessió de contes per a la canalla, entre d'altres.

Divendres també es va fer el lliurament de premis i la inauguració de l'exposició del Concurs de Dibuix Bruixa o Bruixot 2014, que s'allotja a la Sala García-Tornel del carrer Ample. La primera edició del certamen per a escolars de 3 a 12 anys ha comptat amb 379 dibuixos d'alumnes dels centres escolars d'arreu del municipi.

Una de les novetats més destacades de la Fira de Bruixes és la sessió de cinema nocturn amb entrada gratuïta que es fa avui a les deu de la nit al Centre Cultural Els Padrets, on es projectarà el documental Bruixeria: mite i realitat. Una altra incorporació són dues sessions de contes per a la canalla narrats en anglès que es faran a l'escenari que hi ha a la cantonada dels carrers Raval i Muralla.

També són novetat uns tallers per a adults que es faran a l'espai del costat de la sala d'exposicions del carrer Ample amb tres propostes, així com concerts i ambientació que conformen les més de 30 activitats programades.