La forta pudor de marihuana que es desprenia d'una nau propera a la carretera de Sils de la ciutat de Santa Coloma va fer sospitar veïns de la zona i ràpidament van alertar la Policia Local dels fets. Els agents que van tenir sota vigilància aquesta àrea del polígon van comprovar que hi havia aparells d'aire condicionat i de calefacció sospitosos, així com moviments de persones.

Davant les evidències van decidir demanar l'autorització al jutge per poder fer l'entrada a la nau. Ahir al matí, els agents de la Policia Local de Santa Coloma de Farners van obtenir el permís i un cop a dins de la nau industrial llogada van comprovar que hi havia un cultiu de marihuana molt professionalitzat però ningú dins.

Van comissar 140 plantes i també hi van localitzar els aparells i utensilis per al cultiu de la droga. La sorpresa dels agents va venir quan van trobar-hi també una pistola d'aire comprimit de balins a més d'aparells, tot indica que per crear una nova plantació de marihuana.

Fins i tot, s'hi va localitzar un conjunt de videocàmeres per instal·lar i que se sospita que volien utilitzar per vigilar a distància l'estat de les plantes en un futur cultiu de droga. De moment no hi ha detinguts pels fets però s'espera que es puguin practicar arrestos en els propers dies.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma també van desplaçar-se fins a la nau, per donar suport a la Policia Local de Santa Coloma.