El grup del Millor de Lloret de Mar ha entrat una moció perquè es debati en el pròxim ple municipal amb la finalitat que el govern local (CiU i ERC) faci els passos per reclamar a la l'empresa constructora de la piscina la quantitat de 974.155,98 euros corresponents a penalitzacions per demora, als incompliments de les millores proposades; als consums de gas, electricitat i al cost de les tanques, d'acord amb un informe tècnic. La imposició de les penalitats pel citat import es va portar al ple el 2 d'agost de l'any passat i, com critica el portaveu del Millor Marc Fuertes, més d'un any després l'Ajuntament encara no ha reclamat aquest import. El Millor proposa, que si la UTE constructora es nega a fer efectiu el pagament, que l'Ajuntament iniciï el camí judicial per exigir els 974.155,98 euros.

D'aquesta xifra, 483.000 euros corresponen a les penalitats per demora en la construcció de la piscina; 396.656 són de les millores proposades per la UTE en el contracte d'adjudicació i que no es van realitzar, a més del cost de la tanca perimetral; i 94.498 corresponen a factures de gas i electricitat anteriors a la recepció de l'obra.

El Millor retreu al govern de Lloret que no hagi iniciat cap acció per reclamar aquests diners i recorda que els "lloretencs hem pagat 9.548.548,07 euros per una piscina que no disposa de les millores ofertades; hem pagat a més d'aquests 9,5 milions d'euros els consums d'un període de l'obra (tots recordem veure les llums enceses durant tota la nit abans de recepcionar l'obra) aixi com unes tanques també corresponents a un temps de l'obra que corresponia pagar a la constructora". Fuertes critica igualment que el govern volgués compensar els diners que deu l'empresa dels 1,6 milions d'euros de sobrecost de l'obra "sense permís".