El nou centre de negocis de Santa Coloma de Farners, una iniciativa de l'Ajuntament i del Consell Comarcal, obrirà les seves portes al desembre amb l'objectiu de "promoure la creació i consolidació d'activitats econòmiques, empresarials i professionals i reactivar l'economia local i comarcal", va informar el consistori.

"El Centre-Eix de negoci" està situat a l'entrada de Santa Coloma, al número 39 d'un modern edifici de la carretera de Sils, i està format per 25 punts de treball, amb despatxos de lloguer individuals, espais compartits de "coworking", sala de reunions, aula de formació, zones de descans i cuina-office.

L'obectiu és crear ocupació i que sigui el lloc de treball d'emprenedors, persones aturades que busquen una sortida professional, empreses que comencen o bé ja consolidades. Allà accediran a una imatge professional, a una reducció de despeses com infraestructures, subministraments o despeses corrents, una interrelació empresarial i la creació de sinergies per a la generació de noves oportunitats amb el suport per tirar endavant futurs projectes. També podrà acollir investigació de grups i centres de recerca i iniciatives emprenedores d'alumnes.