Ahir al migdia es va celebrar a la Sala de Plens de Blanes la primera Audiència Pública convocada per l'Ajuntament a proposta de la CUP perquè tots els interessats poguessin formular dubtes i preguntes sobre els pressupostos, ordenances fiscals o situació del consistori. Moderada per Jordi Gaitán, el centenar de persones que van assistir a l'acte van conèixer els diversos aspectes relacionats amb l'economia del municipi, desdoblada en dos blocs.

Al primer bloc es van tractar les ordenances i la situació actual municipal i al segon va quedar centrat en el projecte de pressupostos per al 2015. L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, es va encarregar de presentar-ho ajudat per un "power point" que es va visualitzar en pantalla a la sala, completat en alguns casos pels detalls aportats per l'interventor. Estava previst que l'audiència durés dues hores però es va allargar mitja hora més per seguir tractant temes que havien quedat pendents.

Al ple de dijous passat, tots els grups van donar suport a la moció presentada per la CUP per comprometre's a convocar anualment una audiència pública sobre el pressupost i les ordenances fiscals.