Un veí de Blanes de 74 anys es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Trueta de Girona després de caure d'uns 10 metres d'alçada mentre pescava a les roques de la zona de s'Agulla de Blanes. L'home es troba hospitalitzat en estat greu i pronòstic reservat al centre sanitari on va arribar en helicòpter medicalitzat ahir el migdia després de la forta caiguda.

Els fets van produir-se cap a tres quarts dotze del migdia. En rebre l'alerta, es van desplaçar al lloc efectius de la Policia Local, Protecció Civil de Blanes i una ambulància del SEM. Un cop allà però es va veure que era dificultós el rescat per terra i mar i per això, es va activar l'helicòpter dels mitjans aeris de Bombers.

Un cop allà, membres del Grups d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers van rescatar-lo i tot seguit, van traslladar l'home amb un fort cop al cap a l'helicòpter del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) que el va transportar cap a l'hospital Josep Trueta. Allà, va quedar ingressat a l'UCI, on es troba en estat greu i pronòstic reservat, segons fonts del centre hospitalari. La víctima de la caiguda té 74 anys i és família d'un agent de la Policia Local de Blanes.