Lloret encendrà demà a les sis de la tarda els llums de Nadal. En total, 56 espais i carrers públics tindran il·luminació per aquestes festes als principals carrers i barris del municipi. Com a novetat, han incorporat quatre edificis públics: les oficines de turisme, la Casa de la Cultura i el Mercat Municipal, que per aquestes dates tenen més afluència de públic.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, "el cost de la instal·lació ha estat de 71.930 euros més IVA i el plec de condicions establia tres punts bàsics", l'estalvi energètic (tot l'enllumenat és amb LED sense cap element incandescent), millora estètica amb l'aportació de nous llums (més del 90% són elements nous) i menys contaminació lumínica.

A més, va prosseguir el regidor, "la majoria de la potència elèctrica instal·lada disposa de mecanisme de regulació horària que permetrà que els elements s'encenguin automàticament a les 18 hores i s'apaguin a les 24 hores", un mecanisme que l'any que ve es preveu posar a tots els elements.

Enguany, més del 90% dels elements instal·lats són nous, alguns dels quals són tridimensionals. Un exemple es pot trobar al carrer de Sant Pere. Aquesta acció busca ambientar i promocionar el comerç local i l'activitat econòmica.