L'Ajuntament de Caldes va aprovar a finals de novembre els pressuposts de 2015 amb els vots del govern (CiU-PSC) i d'ERC que ascendeixen a 8.421.987 euros amb 1.688,600 euros d'inversions.

Els republicans van mantenir que Caldes té pel 2015 "el pressupost més important dels darrers anys gràcies a les propostes d'ERC" perquè "s'ha incrementat un 150% el pressupost de Benestar" i "s'han acordat partides relacionades amb habitatge social, servei d'atenció domiciliària o l'augment del SIAD". Per la regidora d'ERC, Isabel Lozano, "hem pogut incidir per reforçar la transparència de les actuacions, dels pressupostos i de la informació de l'Ajuntament" i "hem donat suport per destinar recursos per a fer polítiques de joves" i "es tirarà endavant una pista de skate, una proposta sorgida d'un procés de participació entre els joves", entre d'altres propostes.

Per la seva part, la PIC no ho veu així i van dir que el pressupost aprova "mesures de maquillatge social" i que van votar en contra "tant pel contingut com per la impossibilitat de fer cap aportació". Així, van criticar que no se'ls ha tingut en compte i que "s'ha fet algun retoc al pressupost a canvi del vot d'ERC". A més, els canvis " arriben a la resta de grups sense temps de valorar-los i sense explicació".

Sobre el caràcter social, "és molt poc en comparació amb el que cal i es pot fer" i hi ha "un augment considerable d'ingressos en impostos, més de 200.000 euros, però només una petita part es dedica a les persones", de manera que proposaven rebaixar o bonificar impostos, reduir quotes en serveis bàsics o promoure la participació real", entre altres propostes del grup d'independents.