L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha aprova una modificació de crèdit de 302.000 euros per cobrir despeses produïdes al llarg de l'exercici que no disposen de partida pressupostària o bé que és insuficient el crèdit existent

Dins d'aquesta modificació, s'assigna un crèdit extraordinari de 108.318 euros a despeses de la piscina coberta, per la millora de recs de la carretera vella de Girona, per la instal·lació d'accessos electrònics en equipament municipals i en les obres de reforma i millora al pavelló de la Nòria.

Se'n destinen 63.706 a suplements de crèdit per fer reformes a les llars d'infants municipals Tabalet i Mainada, al CEIP Sant Salvador d'Horta, per l'adequació de El Centre-Eix de Negoci, per la restauració de la premsa medieval i per fer reformes al poliesportiu dels Saioners.

Finalment, es fan transferències de crèdit que s'eleven a 130.608 euros per millores a l'enllumenat públic, reparació d'infraestructures, per serveis socials, turisme, promoció cultural, joventut, festes, foment del treball i òrgans de govern. Aquesta modificació de crèdit s'ha aprovat amb el vot favorable de l'equip de govern, CiU i PSC, i el vot en contra d'ERC, Colomencs, la CUP i el PP.

Pel que fa a l'Organisme Autònom de la Residència Geriàtrica Sant Salvador d'Horta, el ple ha aprovat una modificació de crèdit de 47.755 euros per a despeses que no es poden demorar com són l'acabament de les reformes, la compra de mobiliari per la primera planta i les reformes per millorar l'aïllament de finestres.