Des d'ahir i fins al diumenge, 4 de gener, l'antic pavelló d'esports de Blanes allotjarà Expodiver, el tradicional Parc de Nadal que durant anys es va fer coincidint amb els dies de vacances escolars en què la canalla cerca entreteniments. L'última vegada que no es va celebrar aquest festival adreçat al públic infantil i juvenil va ser durant les festes del 2008-2009, després de 21 edicions en què l'activitat havia estat una iniciativa municipal, amb el suport de nombroses entitats. Ara, aquest renovat Expodiver està coorganitzat per l'Ajuntament i l'empresa Ok Titans, integrada per gent de Blanes i amb seu a Malgrat.

L'accés al recinte és pel carrer Josep Tarradellas, l'entrada principal que hi ha al pavelló d'esports. L'horari de funcionament és des de les quatre de la tarda fins a les vuit del vespre, i el preu és de 5 euros per als menors de 16 anys i de 2,5 euros per als majors d'aquesta edat amb consumició, a base de refrescos o aigua. Ahir van visitar el festival l'alcalde, Josep Marigó, i la regidora de Promoció, Lara Torres, amb Kim Romero i Ramon Benito, gerent i director d'Ok Titans.

El festival Expodiver ocupa més de 2.500 m2 i les activitats es reparteixen en tres pistes, una primera amb un escenari, una altra amb una pista americana, inflables, un toro mecànic, consoles o una piscina americana i una pista exterior, circuits de segways, quads elèctrics, entre altres.