La matinada de diumenge va acabar amb un jove apunyalat a la mà a la zona d'oci nocturn del barri dels Pins de Blanes. L'agressor es va adreçar a una colla de cinc nois més que es trobaven al carrer Antoni Gaudí i els va increpar. Tot va desembocar amb un baralla i un d'ells va acabar amb un fort tall a la mà. Fruit d'això, va haver d'intervenir la Policia Local de Blanes i els agents van aconseguir detenir l'agressor. Es tracta d'un noi, I.D. d'un 20 anys d'edat, d'origen guineà i de nacionalitat espanyola. El jove que va rebre la punyalada va ser atès per una ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) al lloc dels fets, al carrer Antoni Gaudí. I després, el van traslladar amb l'ambulància cap a l'hopsital comarcal.

Aquest carrer de Blanes es troba en plena zona d'oci on hi ha una àrea amb pubs i una de les discoteques més concorregudes. Els fets van ocórrer quan passaven pocs mintus d'un quart de set del matí, quan ja havien tancat els locals. Una hora durant la qual hi havia molt de trànsit de joves com cada cap de setmana.

I és que els nois i noies després que tanquin els locals es mouen pel barri dels Pins, passen pel de la Plantera i emprenen el seu camí per retornar cap a l'estació de tren de Renfe. I alguns d'ells protagonitzen algun aldarull.

Fruit d'això, hi ha més vigilància i, fins i tot, Policia Local i Mossos -també amb vigilants de Renfe- han fet periòdicament dispositius especials per frenar quan aquest tipus de delinqüència arriba a l'estació. En el mateix operatiu, els agents també vigilen el camí de tornada dels joves des de la zona d'oci nocturn fins a l'arribada a l'estació després d'una nit de festa. I és en la tornada de fet, quan es detecten més actituds incíviques.

Aquest diumenge també se'n van produir de matinada. Quan la Policia Local que feia ronda per la zona d'oci nocturn es va trobar al carrer Astúries que hi havia una vintena de vehicles amb els retrovisors trencats i, fins i tot, alguns amb els vidres destrossats. Una situació que no és la primera vegada que viuen els veïns que es queixen que els grups de joves quan van cap a l'estació s'entretenen a fer aquest tipus d'actes incívics.

Una situació que es va repetir el mateix dia amb danys a mobiliaris urbans de la ciutat. Pel mig dels carrers i tombats per terra hi havia diversos contenidors en diversos carrers de camí a l'estació de la Renfe des de la zona d'oci nocturn.