La Creu Roja de Blanes ha pogut aconseguir finalment les joguines de Reis necessàries per arribar a tots els nens i nenes que en?guany ho necessitaven. Feia només uns dies que havien alertat de la manca d'un 60% dels regals i la crida va sorgir efecte. El passat divendres es va fer el repartiment dels lots de joguines a les famílies de Blanes. A Tossa es va fer el passat dilluns 29 desembre, i a Lloret el dimecres 31 de desembre.

En total, s'han repartit joguines per a uns 500 nens i nenes sumant les tres poblacions: uns 300 a Blanes, uns 150 a Lloret i una cinquantena a Tossa. En concret, la quantitat s'ha triplicat respecte fa tres anys a les tres poblacions. Així, durant la campanya de 2013 el nombre de famíles que es van acollir a la campanya van ser 110 a Blanes, 90 a Lloret i 7 a Tossa.

Així ho explica la la coordinadora de Creu Roja a l'Assemblea de Blanes-Lloret Tossa, Norma Rivas: "Ha estat una campanya molt dura, perquè hem hagut d'atendre més nens i nenes que mai, i en canvi al principi hi havia menys joguines. Per això hem hagut de fer dues crides d'emergència a la població perquè ens ajudés".

Aquests darrers dies 22 voluntaris i voluntàries han estat treballant per tal de confeccionar els lots i seleccionar les joguines.