El mossèn de Lloret de Mar Josep Maria Castellà no es va mossegar la llengua a l'hora de manifestar el seu malestar amb l'Ajuntament per permetre unes actuacions musicals a la plaça de l'Església quan a l'interior del temple s'hi estava celebrant missa. "Trobo que els que han donat aquests permisos o són uns inútils o realment tenen mala intenció", ha manifestat en el programa de l'Espai Interreligiós de Nova Ràdio Lloret.

Segons relata l'emissora, els fets que han indignat el religiós van tenir lloc el 20 de desembre al vespre a la plaça de l'Església, on l'Ajuntament i l'associació de comerciants van organitzar activitats per fomentar les compres nadalenques. Entre els actes hi va haver un concert i una batucada, que van coincidir, apunta l'emissora, amb les misses de les sis de la tarda i les vuit del vespre.

En comentar-ho en el programa radiofònic, el mossèn ha manifestat que aquesta programació, que va molestar-lo a ell i als fidels, mostra "poca sensibilitat", de manera que es pregunta si no hi ha altres carrers i places a Lloret perquè s'hi celebressin aquestes activitats tenint en compte que a l'església s'hi estava fent missa.

Es per això que davant d'aquesta "poca sensibilitat" es pregunta Castellà si el que ho va autoritzar és inútil o malintencionat. "Valdria la pena que se n'assabentessin; bé prou se n'assabenten del que els convé", ha declarat, afegint que es va "enfadar molt".

El regidor de Comerç, Jordi Orobitg (ERC), ha lamentat que l'activitat hagués provocat molèsties i que s'ha de treballar per evitar aquestes "interferències", però també ha manifestat que és igual de respectable la gent que acudeix a missa com la que gaudeix de l'espai públic.