L'Ajuntament de Blanes va celebrar el passat 22 de desembre un acte de reconeixement a diversos membres de la plantilla municipal que s'han jubilat durant el 2014 o que ja han complert els 25 anys de servei en el consistori blanenc.

L'acte el va encapçalar l'alcalde, Josep Marigó, amb regidors i regidores que també van lliurar les distincions, així com companys de feina dels deu homenatjats. D'aquests, vuit han complert 25 anys de servei: Ángel Navarro, Dolors Rosell, Rafael Ruiz, Lluís Guixeras, Manuel Mora, Avelino Milian, Mercè Prades i Ramon Garcia. Tres treballen a la policia i la resta als departaments d'Esports, Medi Ambient, Recursos Tecnològics, Urbanisme i Brigades.

Per la seva banda, les dues treballadores que s'han jubilat el 2014 són Montse López, que va entrar a la plantilla de l'Ajuntament el 15 de setembre de 1982, i Maria Linares, que va començar el 23 d'octubre de 1970. López va treballar durant la seva darrera etapa al departament de Cultura i Festes, mentre que Linares a Hisenda.

El personal que ha fet els 25 anys ha rebut un pin de la silueta de Sant Joan i el convent, i les que s'han jubilat una reproducció de la façana principal de l'Ajuntament.