L'empresa Empark, que gestiona les 300 places de zona blava de Tossa, posarà a disposició dels usuaris una aplicació gratuïta per a mòbils que permetrà, entre d'altres, pagar l'estacionament. L'aplicació "Telpark" permetrà no haver d'anar amb monedes a la butxaca, treure tiquets als parquímetres o estar pendents que no es passi l'hora límit. A partir de l'1 de juny, quan es posin en marxa les zones blaves de Tossa i s'hagin adaptat els parquímetres, tot es podrà gestionar des del mòbil i allargar el temps d'estacionament.

L'aplicació, que ja es pot descarregar i està disponible en català, castellà i anglès, ha de tenir vinculada una targeta bancària per fer els pagaments. Abans de començar a operar, els usuaris han d'escollir la població (en aquest cas, Tossa) i introduir unes dades personals, com la matrícula del cotxe. Es poden associar fins a tres matrícules, fet que fa útil el sistema per a les famílies que tenen més d'un cotxe o per a autònoms i empreses.

Un cop es disposa de l'aplicació, es paga el temps que es vol i, quan queden 10 minuts perquè expiri el temps, l'aplicació envia un recordatori perquè es reculli el cotxe o s'ampliï la durada sense necessitat de tornar al cotxe. Com que ja no caldran els tiquets posats de manera visible al parabrises, els controladors comprovaran l'estat del vehicle a través de la seva PDA introduint la matrícula per saber si aquell cotxe està pagant la zona blava. Des de l'oficina d'Empark es faran uns adhesius especials per qui vulgui remarcar clarament en el vehicle que és client del servei.

Finalment, l'aplicació també permet pagar una possible multa al moment.