El Teatre de la Costa Brava Sud, que uneix les sales de Lloret i Blanes, ha programat per a la nova temporada del primer semestre del 2015 una trentena d'espectacles amb reconeguts intèrprets de totes les disciplines artístiques que ompliran el teatres fins al juny.

Segons la regidora de Cultura de Blanes, Lara Torres, "amb aquesta quarta programació que hem preparat conjuntament" es pot "considerar el projecte del Teatre de la Costa Brava Sud plenament consolidat en els seus objectius". Per la seva part, el regidor de Cultura de Lloret, Arseni Frigola, va posar de relleu la varietat de propostes amb "muntatges de gran qualitat per a tots els públics".

El Teatre de Lloret serà el primer en aixecar el teló el 7 de febrer amb la comèdia Losers, amb Alba Florejachs i Jordi Diaz. El 21 de febrer, després de l'èxit a Blanes el passat novembre, es programarà Iaia!, de Montserrat Carulla.

La programació al febrer es tancarà a Blanes el dia 28 amb la comèdia La farsa Walworth, estrenat al Festival Temporada Alta 2014. El 7 de març, a Blanes s'oferirà la comèdia Confessions de dones de 30, amb Meritxell Huertas, Annabel Totusaus i Ota Vallès. La setmana següent s'ha programat M.A.R.I.L.U.LA. (Lloret, 14 de març) un monòleg que ofereix l'actriu Mònica Glaenzel, i Cremats (Lloret, 20 de març) una comèdia dirigida per Roger Peña, guanyador del IV Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta. Aquí destaca la presència de Guillermo "Willy" Toledo, Maife Gil, Isaac Alcayde i Tilda Espluga. Completarà la programació d'aquest mes una altra comèdia a Blanes el 21 de març, Idiota, amb Ramon Madaula i Anna Sahun.

A Blanes, el 23 d'abril, s'ha programat Barcelona/Roda de Ter, la crònica d'una amistat que escenifica la correspondència entre Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli. Dos actors de l'obra passaran per Lloret el 8 de maig amb l'espectacle de Jordi Galceran El Crèdit.

Música i Dansa

La música i la dansa també tenen un paper rellevant. Destaquen el concert del cantautor granadí Paco Damas, el 17 d'abril a Lloret, amb l'espectacle Que a todas las balas se les haga de noche. El 15 de març, Blanes allotjarà l'òpera per a joves L'Impresario in angustie. El 2 de maig, la Cobla Ciutat de Girona celebrarà a Lloret el seu 40è aniversari i l'Orquestra Jove de la Selva no faltarà a la seva cita a Lloret, on actuarà el 16 de maig. Pel què fa la dansa, el 24 de maig a Blanes s'oferirà One-hits wonders de Sol Picó i Ernesto Collado.

Teatre amateur i familiar

A Blanes destaquen la celebració del Dia de Andalucía el 21 de febrer i 28 de març, la commemoració del 30è aniversari de la Banda Musical Mossèn Joan Batlle el divendres 20 de març i i finalment l'espectacle, Records per a tu que oferirà el Grup Nabac l'11 d'abril. A Lloret, destaca l'obra de Lluís Coquard, Ens ha caigut la sogra, de la companyia "Sempre anem tard" (29 de març), l'estrena de l'obra Temps era temps al Casal Municipal de la Gent Gran el 19 d'abril o el musical Mamma mia! el 21 de juny dels alumnes del grup de teatre de l'Institut Rocagrossa.