L'Ajuntament d'Arbúcies ha iniciat el projecte d'ampliació del cementiri municipal, que preveu la construcció de 216 nous nínxols. En aquests moments, els 1.320 sepulcres que hi ha estan ocupats o compromesos. Segons el consistori, s'ha posat en marxa el procés d'ampliació per donar servei a almenys 10 persones que ja fa mesos van sol·licitar comprar o llogar un nínxol a Arbúcies.

Des de fa anys, l'Ajuntament té dificultats per satisfer la demanda de nínxols a causa de l'esgotament de sòl de l'antic cementiri. Així, s'ha elaborat un projecte d'ampliació amb capacitat per a 216 nínxols, que se situaran entre tres carrers, i 168 columbaris, que aniran col·locats majoritàriament a la part elevada del cementiri.

Per donar servei als veïns que volen comprar o llogar un nínxol, l'any 2014 es va habilitar una partida pressupostària destinada a la construcció de nínxols a la zona d'ampliació, a la part dreta de l'actual cementiri. Així, es va iniciar la primera fase amb la construcció de 26 sepulcres al carrer Santa Julita i està previst construir, també, un espai per posar-hi 20 columbaris.

El cementiri disposa actualment de 1.320 nínxols comptant els 67 sepulcres del cementiri del municipi agregat de Joanet i de 22 panteons. També hi ha la "tomba dels anglesos", un espai de grans dimensions on hi ha enterrades 113 persones a causa de l'accident d'avió que hi va haver el 1970 al Montseny, al terme d'Arbúcies.