L'assemblea d'ICV-EUiA i Pirates a Blanes va aprovar diumenge, en una reunió a la Sala Els Padrets, la llista definitiva de la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals i el seu Codi Ètic. La llista, encapçalada per l'actual portaveu de la coalició Joan Salmerón, integra a militants d'EUiA, ICV i Pirates de Catalunya, així com nombrosos independents. La coalició va destacar també la gran quantitat de joves que són a la llista, "fet que demostra per un costat el compromís del jovent blanenc amb el seu poble, i per altre la bona salut de la coalició de cara al futur".

Segons Salmerón, "hem buscat reflectir la diversitat de la població blanenca, integrant a homes i dones de tots els àmbits i barris, per tal de tenir un equip amb gent amb ganes de treballar i on tothom se senti representat". "Amb aquesta llista sortim a guanyar. Com diu el nostre lema de campanya, anem a recuperar Blanes pel poble".

A l'assemblea també es va aprovar per unanimitat el Codi Ètic de la coalició, document que estableix les bases ètiques per les quals s'han de regir els membres de la candidatura, amb la participació ciutadana i la transparència com a pilars bàsics. La presentació oficial de la candidatura tindrà lloc el 20 de març en un sopar públic.