Assalt a punta de pistola a la vídua de l'exalcalde d'Arbúcies Emili Garolera. Un home vestit de fosc i amb passamuntanyes va actuar divendres cap a quarts de nou de la nit aprofitant que a la finca del carrer de l'Estenedor, coneguda com el Roquer, hi havia només la seva propietària. La dona, de 77 anys, va sentir que picaven a la porta i li deien que era un missatger del Consorci Forestal que duia un paquet. La víctima va obrir amb el comandament la porta i es va trobar que un home l'amenaçava amb una pistola metàl·lica, que podria ser de fogueig. El lladre parlava en castellà i no deixava de dir-li, segons fonts consultades, que li donés els diners que tenia a casa. Ella li va dir que només tenia el que duia al moneder, uns 500 euros. Ell, en canvi, va seguir insistint i amenaçant la dona perquè li donés més diners. També l'amenaçava afirmant que no es creia que no en tingués més perquè sabia a què es dedicava la família.

Finalment, l'home va desistir i va agafar els diners. A més, abans de marxar la va amenaçar que no alertés la policia perquè ell sabia qui era la seva família. La dona, però, va avisar la Policia Local d'Arbúcies, que se la van trobar amb un atac d'ansietat. La vídua d'Emili Garolera, alcalde de la localitat a la dècada de 1970, va explicar als agents el què havia passat i com el lladre semblava que coneixia la família. Es dóna el cas que va actuar un divendres, quan no hi ha el jardiner a casa ni tampoc hi havia la cuidadora de la dona.

Mossos i Policia Local sospiten que l'assaltant podria ser algú relacionat amb els negocis de la família, és a dir, algun treballador del món forestal. La vídua té tres fills, dues noies i un noi. Aquest últim està al càrrec del negoci familiar. De moment no s'ha enxampat el lladre i no es descarta que podria haver actuat algú altre i fugit en cotxe. Si aquest és el cas, els investigadors creuen que se'l podia enxampar perquè Arbúcies té lectors de matrícules amb càmeres de vigilància a les entrades del poble.