La candidatura de CiU a Lloret de Mar liderada per Jaume Dulsat s'ha posicionat en relació al projecte de prolongació de la C-32.

En un comunicat, la federació va dir que defensen la proposta tal com la planteja la Generalitat, valorant "positivament" l'audiència pública anunciada pel Govern. Tot i això, "creiem necessari obrir un debat amb tots els sectors de la població per poder copsar quina és l'opinió majoritària". Per tant, van afegir, iniciaran "una ronda de contactes amb entitats, associacions, gremis i particulars per conèixer de primera mà quina és la seva opinió". Només "si d'aquesta ronda de contactes i del nou període d'aportacions sorgeix una majoria social que es manifesta contrària a l'execució" del nou tram, van prosseguir, des de CiU "sol·licitarem una moratòria del projecte a la conselleria de Territori i Sostenibilitat i impulsarem una consulta popular", van dir.

CiU considera "necessari" l'execució del projecte perquè cal "disposar d'accessos a les principals xarxes viàries per permetre el desenvolupament turístic", ja que ara Lloret "és l'única gran destinació turística de l'Estat que no disposa d'una connexió amb una autopista". Sobre l'impacte, CiU manté que "com a conseqüència de la pressió d'entitats" i "particulars", el "projecte inicial es va refer per ocasionar el mínim impacte ambiental possible" i "l'actual projecte només contempla la construcció d'una carretera d'accés a l'autopista amb un carril per a cada sentit de circulació". A més, "la major part del recorregut transcorre per espais pròxims a zones ja urbanitzades, a més de la construcció de túnels i passos de fauna al llarg de tot el seu recorregut".

Finalment la candidatura de CiU va defensar que el procediment d'aquest projecte "s'ha realitzat seguint tots i cadascun dels tràmits legalment establerts".