El format de la visita dels representants de la Generalitat, avui al vespre a Lloret, per exposar el projecte de prolongació de la C-32 fins a Lloret, es repetirà també a Blanes. Dimarts es va conèixer que el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i el director general d'Infraestructures, Xavier Flores, serien presents en una trobada avui a Lloret per explicar el projecte de la C-32 i resoldre els dubtes que els assistents a l'acte els vulguin plantejar. Tot plegat té lloc el dia abans de l'inici aquest divendres de l'audiència pública segons la qual, durant 30 dies (fins al 10 de maig), qualsevol interessat podrà consultar el projecte als ajuntaments de Blanes, Lloret i Tordera i presentar al·legacions.

Quedava pendent saber, però, si els representants de la Generalitat també explicarien el projecte a Blanes i Tordera. En aquest últim municipi, com va explicar dimecres el departament de Territori i Sostenibilitat, van declinar acollir una trobada. A Blanes, en canvi, l'Ajuntament assegurava que esperaven la trucada de la Generalitat. Aquesta es va produir ahir. Segon va explicar l'Ajuntament, el mateix secretari d'Infraestructures va contactar amb l'alcalde, Josep Marigó. Després de la conversa, l'alcalde va decidir convocar per avui a la tarda una junta de portaveus extraordinària amb els representants de tots els partits a l'Ajuntament on es proposarà que la Generalitat visiti Blanes per oferir la mateixa trobada que a Lloret.

La intenció és que la xerrada tingui lloc en un dia per concretar d'aquí a dues setmanes (entre el 20 i el 24 d'abril). En cas que la Junta de Portaveus doni el seu vistiplau a la proposta, es comunicaria a la Generalitat la voluntat d'acollir l'acte i escollir un dia d'aquella setmana. Com a Lloret, els assistents podran plantejar els seus dubtes i fer preguntes sobre el projecte.