L'assemblea ordinària de l'agrupació del PSC a Blanes va ratificar dijous la llista encapçalada per Miquel Lupiáñez. La presentació i aprovació de la llista dels membres que concorreran a les eleccions del pròxim 24 de maig era el principal punt de l'ordre del dia.

Segons va avançar ahir la formació socialista blanenca, la llista que lidera l'actual regidor d'urbanisme està integrada per 15 militants i 9 simpatitzants, els quals figuraran com a independents. A més els membres d'aquesta llista ha estat consensuada per una comissió específica, van afegir. Lupiáñez, de 53 anys, va agraïr ahir el suport que ha rebut per part dels membres del PSC de Blanes per "aquesta llista d'homes i dones compromeses amb el partit, amb les idees socialistes i amb el poble de Blanes". El pròxim dimarts, el PSC de Blanes farà pública la llista completa, que tindrà l'exsenadora Pepa Celaya com a número dos, i presentaran el programa. .electoral.

El proper dimarts 14 d'abril, a les 13 al Restaurant Club Vela Blanes (Esplanada del

Port, s/n), es farà un acte pels mitjans de comunicació on es farà pública la llista del

PSC de Blanes. En aquest acte hi intervindran Lupiáñez i altres membres de la llista i es

presentarà el programa electoral socialista.est habendum prudemtii hab 900 Ac si, ut cogitata praeclare eloqui possent, non nulli studio et usu elaboraverunt, cuius te 1000 principem copiae atque inventorem bene de nomine ac dignitate populi Romani meritum esse exis 1100 debemus, hunc facilem et cotidianum novisse sermonem nunc pro relicto est habendum prudemtii ha 1200 Ac si, ut cogitata praeclare eloqui possent, non nulli studio et usu elaboraverunt, cuius tes 1300 principem copiae atque inventorem bene de nomine ac dignitate populi Romani meritum esse exisr 1400 debemus, hunc facilem et cotidianum novisse sermonem nunc pro relic