Aquest és el quart any que l'Ajuntament de Blanes i la Comissió Tècnica del Concurs de Focs han convocat un certamen per triar el cartell que ha de servir per anunciar el festival d'espectacles pirotècnics. Enguany, l'esdeveniment internacional arriba a la 45 edició.

El prestigiós Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava atrau centenars de milers de visitants a Blanes coincidint amb la Festa Major de Santa Anna. Aquest 2015 l'esdeveniment pirotècnic està previst que se celebri del 23 al 26 de juliol, de dijous a diumenge, igual que es va fer l'edició 2014.

Els participants al IV Concurs de Cartells del Concurs Internacional de Focs tenen plena llibertat per escollir la temàtica, tot i que sempre haurà de ser representatiu i relacionat amb els focs d'artifici, així com tenir una clara finalitat divulgadora de l'esdeveniment. El termini per presentar originals es tancarà el proper dimecres 6 de maig i, tal i com es recull a les bases del concurs, tots els treballs han d'incloure la següent llegenda: 45è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Festa Major de Blanes 2015. L'autor del treball guanyador rebrà 750 euros en metàl·lic. La proclamació del veredicte i lliurament tindrà lloc el divendres 15 de maig a les set de la tarda a Casa Saladrigas.