Salvador Tordera torna a ser el candidat del PPC a Blanes. El darrer mandat no ha estat exempt de polèmica, ja que el seu grup va donar suport en dues ocasions al pressupost de l'equip de govern

Bonica oposició ha fet el PP a Blanes, donant suport als dos darrers pressupostos del PSC...

Els dos primers exercicis no vam donar-hi suport. Els dos darrers, sí, però a canvi de dur a terme molts punts que dúiem al nostre programa. No va ser un suport incondicional.

No li van picar la cresta, des del partit?

Doncs alguna cosa em van dir, no el vull enganyar. Però jo mai no vaig mirar pel partit sinó pel poble de Blanes, i vaig creure que aquest pacte -molt concret- era bo per a la ciutat. Després hem estat sovint en desacord en altres punts, com s'ha vist en els plens.

Què criticaria especialment de l'equip de govern de Blanes?

Han aconseguit que la ciutat estigui anestesiada. Han apujat impostos, han creat la zona blava... tot això hi ha contribuït. Abans venia a Blanes gent de fora a comprar, dinar i passar el dia. Amb la zona blava això s'ha acabat, s'ho gasten en l'aparcament. Hi vam estar en contra des del primer moment, es podia haver implantat al centre, però no a tot el poble. Ha fet molt mal a la ciutat.

Firmaria de nou tres regidors?

Tres regidors seria una nota de 5 sobre 10. Si en treiem cinc, serà un 9 o un 10, un excel·lent. No és fàcil, som conscients que els nostres votants són els que són i és difícil aconseguir-ne més. A més a més, aquesta vegada es presenten 10 candidatures.

En què es notaria si el PP governés a Blanes?

Aconseguiríem revifar l'activitat econòmica tirant enrere la puja de l'IBI i les zones blaves. També es milloraria la zona hotelera i tornaria a despuntar el comerç. Coses que tristament ja hi eren abans.