Lloret de Mar dóna avui el tret de sortida a les quinzenes Jornades Gastronòmiques de l'Arròs. Durant tot el mes de maig, 27 establiments de la vila oferiran menús amb l'arròs com a plat principal a uns preus que oscil·len entre els 24 i 55 euros. Les Jornades estan organitzades pel Gremi d'Hostaleria, l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret i Lloret Turisme.

Dimecres va tenir lloc la presentació de les jornades a l'Espai Singular Cala Gran del Restaurant El Trull, amb les intervencions de l'alcalde de Lloret, Romà Codina, el president del Gremi d'Hostaleria, Enric Dotras, i el president de l'Associació de Bars i Restaurants, Ceci Cekov. Tot ells van destacar que els restaurants i hotels participants ofereixen el seu bon fer gastronòmic, amb receptes que recullen la rica tradició culinària de Lloret i també plats innovadors que experimenten nous camins en la cuina mediterrània. També van recordar que hi ha un plat autèntic, típic i tradicional de Lloret: l'arròs de l'Art, que condensa la cuina popular marinera.

Els menús presenten l'arròs de totes les maneres: cassoleta, paella, socarrat, caldós... combinat amb peix, marisc, carn, verdures o fruites. A més, per cada menú es regalarà una entrada als Jardins de Santa Clotilde, una entrada i consumició al Casino i dues hores de franc als pàrquings municipals.