Un tossenc de 26 anys representarà la demarcació de Girona al concurs de Míster Espanya -aquí anomenat Míster Internacional-, que tindrà lloc del 20 al 24 de juliol a Santa Cruz de la Palma, a les Illes Canàries. Es tracta d'Ignasi Sallés, que compagina la seva activitat d'entrenedor personal i de gimnàs amb el seu càrrec de regidor de Joventut i Festes al consistori de Tossa. Una barreja poc comuna en què ell és l'únic cas que coneix.

Sallés competeix en concursos de fitness en la categoria de men's physique (més estètica i proporcionada que el que seria el culturisme). Aquesta és la seva dedicació, i no esdevenir Míster Espanya, però els organitzadors d'aquest certamen es van posar en contacte amb ell per comunicar-li que l'havien vist -desconeix a on i quan- i que si volia participar-hi com a representant de les comarques gironines. Proposta a la qual ha accedit. La quarantena de candidats que prendren part al concurs de Míster hauran de participar en diversos actes publicitaris, que inclouen desfilades, proves esportives i de talent, i visites institucionals. La gala final en què serà proclamat el guanyador serà el 24 de juliol.

El regidor va ser model d'una agència de Girona, però ara es dedica a les competicions esportives, per a les quals destina esforços des de fa dos anys. Sallés va començar a freqüentar el gimnàs als 16 anys i actualment hi dedica una hora diària. Quan s'acosta la competició, puja a una hora i mitja, cosa que començarà en breu per preparar una competició que tindrà lloc el setembre a Madrid. Una preparació "que m'anirà bé" per al concurs de bellesa.

La pràctica esportiva és la dedicació principal de Sallés, si bé ara la combina amb la política local, en la qual, precisa, "ara hi ets, ara no hi ets". El regidor exposa que és a l'Ajuntament, no perquè li agradi la política en sí, sinó perquè "m'apassiona treballar per al meu poble". El 2011 era el número cinc de la llista de Tossa Unida i, en les eleccions d'aquest maig, serà el tercer. La seva intenció es completar vuit anys a l'Ajuntament i, després, valorarà si segueix o no.

Ara, amb el repte de les Illes Canàries, Ignasi Sallés promet "fer-ho el millor possible i deixar també el nom de Tossa el més amunt que es pugui". Al poble, ja hi té un bon exemple a seguir, amb el model Andrés Velencoso.