Les penyes ciclistes de Lloret i Blanes, juntament amb els centres excursionistes d'aquests dos municipis, han organitzat una sortida per donar a conèixer el traçat de la prolongació de la C-32 i l'impacte mediambiental que aquesta causaria. La sortida serà demà i es podrà fer caminant o en bicicleta. Des de la Plataforma Aturem l'Autopista C-32 han comunicat que cada vegada són més les entitats que se'ls uneixen, conscients de les "greus conseqüències sobre el territori que causaria la prolongació d'aquesta nova infraestructura fins a Lloret", han afirmat.

L'horari de sortida a Lloret serà a dos quarts de nou del matí des de les pistes d'atletisme per a la caminada, i a les nou des de la plaça de l'Ajuntament per a la marxa en bici. De Blanes se sortirà a les nou del matí des de la Ciutat Esportiva per al recorregut llarg, i a les onze des de la carretera de Lloret (plaça pPont de Ferro/Mas Borinot) per al recorregut curt.

A meitat del recorregut, està programat que les dues sortides de Blanes i Lloret es trobin al camí dels Tres Turons al voltant de dos quarts d'onze. Un bon punt des d'on es podrà observar l'impacte ambiental i visual que causaria aquesta infraestructura.