El 45è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava i la Festa Major de Blanes 2015 ja tenen el cartell oficial que anunciarà els dos esdeveniments. Per quart any seguit, s'havia convocat un concurs que aquest 2015 ha guanyat el gironí David Solé Maya, i ha rebut 750 euros de premi. El disseny representa l'espectacle pirotècnic a través d'un esclat de focs d'artifici amb forma de cor que llueixen sobre el mar, des d'on surt un peix per admirar-los. El que destaca de la composició, feta en un fons negre com les nits en què tenen lloc els focs d'artifici, és que es tracta del 45è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava, el nom del qual està situat de manera destacada just al mig.

El dissenyador, de 27 anys, viu a Girona però és nascut a Platja d'Aro, i està acabant Publicitat i Relacions Públiques. Per a Solé, el cartell "és una convergència entre l'amor que sento per Blanes i per la meva parella, l'Ivan, a través de qui estic aprenent a estimar aquesta població que ara m'ha donat aquesta oportunitat de començar a fer-me camí en el disseny".

Un total de 21 treballs s'han presentat aquest 2015 (el 2014 en van ser 15). Quant a la procedència, la més nombrosa ha estat Blanes, amb 11 autors, seguida per 2 dissenys de Sant Hilari Sacalm. La resta de propostes han arribat des de Sant Feliu de Guíxols, Malgrat, Torroella de Montgrí, Sils, Pineda, Ripollet i Girona. Un darrer cartell concursant ha arribat des d'Itàlia.

El veredicte emès pel jurat es va fer públic divendres, en un acte que van encapçalar l'alcalde, Josep Marigó, i la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres, amb Ivan Perea, la parella de Solé. Els altres dos finalistes al concurs van ser els blanencs Mario Garcia i Jordi Gelmà.