La policia de Lloret ha incorporat una unitat especialitzada en reacció administrativa i seguretat amb l'objectiu de respondre davant les actituds i comportaments incívics que suposin una infracció a les ordenances municipals i a la resta de normativa administrativa.

"La finalitat d'aquesta unitat és que actuï amb rapidesa per redreçar els comportaments incívics, que poden ser origen de conflictes greus a la via pública", va explicar el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Martínez. Segons va informar ahir el consistori, dins de la unitat de nova creació també s'hi integra la secció canina de la policia que es va posar en marxa l'any passat.

Per desenvolupar la seva tasca, la nova unitat ha incorporat un nou furgó preparat amb els mitjans tecnològics i tècnics més moderns.

Es tracta d'un vehicle de contenció i reacció que ha de permetre, entre altres funcions, donar una primera resposta davant d'aldarulls i alteracions de l'ordre públic fins que no arribin les unitats especialitzades del cos de Mossos.

Segons el consistori, la dinàmica de treball durant l'estiu, serà realitzar recorreguts a peu per les zones d'oci del centre de la vila, amb especial atenció a la lluita contra les actituds i comportaments incívics, utilitzant aquest nou vehicle com el seu centre logístic.