La delegació de Blanes de la Fundació Oncolliga Girona celebrarà per segon any consecutiu la seva Marxa Solidària. Tindrà lloc el pròxim 31 de maig i el recorregut, d'aproximadament 7 quilòmetres, serà el mateix que en l'edició de l'any passat. La sortida serà a les 10 del matí des del passeig Cortils i Vieta i el donatiu d'inscripció per poder participar serà de 7 euros.

D'igual manera, tot el que es recapti es destinarà a finançar els serveis que ofereix la Fundació Oncolliga Girona a través de la delegació blanenca, que enguany celebra el seu primer aniversari. Un cop finalitzada la marxa, segons va informar ahir l'entitat, se sortejaran diversos regals (gentilesa dels establiments i restaurants col·laboradors) entre les persones que hagin donat 2 euros. També s'ha organitzat un concurs fotogràfic a través de Facebook. Els organitzadors premiaran amb un sopar per a dues persones la foto que més agradi entre les que es pugin a aquesta xarxa social amb el hashtag #oncolliga't.

La Fundació Oncolliga Girona té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i de les seves famílies a les comarques de Girona.