El càmping Cala Llevadó de Tossa de Mar, Costa Brava sud, ha rebut a l'Hotel Alimara de Barcelona, el Certificat de Plata EMAS pel reconeixement a nivell europeu a la seva trajectòria constant

en matèria mediambiental des de l'any 2001. A l'acte, el càmping va estar present al costat d'un centenar d'empreses catalanes de diversos sectors econòmics que optaven al reconeixement en tres modalitats: Or per a aquelles empreses amb més de 15 anys al registre EMAS; Plata per a més de 10 anys; i Bronze per a més de 5 anys. L'acte va comptar amb la presència de la Directora General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Assumpta Farran; i del responsable d'Ecoinnovació i Economia Circular de la Comissió Europea, Hugo Schally.

El Director del Camping Cala Llevadó, Pere Aromir, va fer un repàs de la història de l'empresa en matèria mediambiental i va destacar l'elevat preu econòmic i de constància en la gestió que suposa estar a l'alçada de la sostenibilitat com a negoci, així com la importància i la necessitat de seguir apostant per aquesta. Aromir també va destacar l'alta implicació en aquest àmbit per part dels càmpings catalans en general i la que exerceix de forma directa i com a responsabilitat prioritària des de la Direcció en el seu cas en concret.

Tant les autoritats com les empreses que van presentar els seus projectes com a exemples de sostenibilitat van recalcar la importància social i l'impacte econòmic que té la constància en la inversió i l'esforç de tots els agents en matèria de medi ambient i sostenibilitat des de les empreses. El càmping va rebre l'any passat el reconeixement per dur més de deu anys amb el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental.