La regidora de Promoció de Blanes en funcions, Lara Torres, va presentar ahir la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de Sa Palomera que es fan de l'1 al 30 de juny. La presentació al restaurant Inèdit delClub Vela de Blanes va comptar també amb la participació del xef de l'Inèdit, Francesc Díaz i representants de la resta d'establiments Enguany hi participen 18 restaurants, un més que el 2014, quan es van servir un total de 541 menús.

Els restaurants adherits elaboren una versió del suquet de peix, ja que aquest plat és una de les receptes de cuina marinera que admet preparacions més variades amb ingredients molt diversos. La base és una picada, fregida o freda, i a partir d'aquí el peix que es faci servir per completar el plat fa que el suquet de cada restaurant sigui diferent.

Una de les novetats d'enguany és que tots els qui facin un menú del Suquet de Peix en qualsevol local adherit rebran tiquets per fer visites guiades durant l'estiu i que es recolliran a l'Oficina de Turisme.