La fiscal demana 43 anys de presó per a l'expolicia de Girona que va matar la cunyada i va apunyalar la dona al coll a Caldes de Malavella el 28 de maig del 2013.

La petició és de 20 anys per un delicte d'assassinat, 13 per un d'intent d'assassinat i 5 per cadascun dels dos de lesions psíquiques que pateixen les filles de la víctima mortal, que amb sis i deu anys d'edat van presenciar el crim.

Segons l'escrit d'acusació de la fiscal, la relació afectiva del matrimoni integrat per Antonio A. i la seva dona, María Isabel A., s'havia deteriorat i, tres mesos abans dels fets, la dona havia manifestat la seva voluntat de separar-se.

L'acusat culpava la seva cunyada, casada amb el seu germà, del que succeïa per la seva amistat amb María Isabel A. i les discussions en el matrimoni van augmentar de to.

Finalment, la dona va abandonar el domicili i es va instal·lar a la casa dels seus cunyats a Caldes de Malavella, on va rebre trucades del seu marit per recuperar la relació.

A les 06:30 hores del 28 de maig, el germà de l'acusat va marxar a treballar i es van quedar soles les dues dones amb les dues nenes.

Sobre les 08:45 hores, totes dues es disposaven a sortir quan el processat va accedir en el seu vehicle al garatge de l'habitatge, es va baixar armat amb un ganivet de cuina i va apunyalar la seva cunyada.

Posteriorment, l'acusat va apunyalar la seva dona i de nou va atacar la seva cunyada, mentre la seva dona li demanava que la traslladés a un centre mèdic, a la qual cosa va accedir.

Antonio A. va conduir el seu vehicle fins a l'hospital Santa Caterina de Salt i durant el trajecte assegurava a la seva parella que ella era la culpable de l'acció que havia comès.

La fiscal també demana que, pels danys morals i físics soferts, l'acusat indemnitzi el seu germà amb 120.000 euros, amb 55.000 cadascuna de les nenes i amb 50.000 euros la seva exdona.