La discoteca Millennium de Sils celebrarà el proper dissabte 11 de juliol la seva darrera festa, ja que tanca definitivament després de 17 anys (va obrir les portes un dissabte d'octubre de l'any 1998). Un dels discjòqueis de la sala, Miki Pujol, va publicar a les xarxes socials una explicació dels motius que porten al tancament de la que ha estat durant molts anys una sala musical de referència a les comarques gironines i que ha marcat la joventut de molts gironins.

Miki Pujol va exposar les raons que porten al tancament: "Ha estat una temporada més que difícil i és impossible continuar. S'ha intentat de tot i més, i el públic ?malauradament ja no respon".

El discjòquei recorda que "hem estat la discoteca de referència de tota la província de Girona i part de Barcelona durant més d'una generació i crec que ara, després de tot plegat, podem mirar enrere i estar satisfets de la feina realitzada i el reconeixement obtingut".

A l'esdeveniment creat per a la darrera celebració del pròxim 11 de juliol a la xarxa social Facebook, moltes de les persones que hi accedeixen pregunten si efectivament el tancament és cert, cosa que va confirmar Miki Pujol.