Un policia local de Lloret de Mar va ser apunyalat de gravetat ahir a Malgrat de Mar (Maresme). L'agent estava fora de servei i va patir un intent de robatori al carrer. Els fets van passat a dos quarts de cinc de la tarda. El lladre el va agredir amb una navalla a l'abdomen i li va causar ferides greus i va fugir amb un cotxe a l'avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar.

Tot i que inicialment el SEM (sistema d'Emergències Mèdiques) va enviar dues ambulàncies fins al lloc dels fets, va ser necessari traslladar l'home en un helicòpter medicalitzat fins a l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Al cap d'un parell d'hores, els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir un home a Pineda de Mar relacionat amb l'apunyalament de l'agent de policia. A l'hora de tancar l'edició no s'havia tancat el cas sinó que els Mossos d'Esquadra encara buscaven més persones implicades en l'apunyalament de l'agent de la Policia Local de Lloret.

La víctima de l'apunyalament és un veí de Malgrat de Mar de 37 anys i treballa com a agent de la Policia Local de Lloret de Mar i en el moment dels fets estava fora de servei. Viu a Malgrat de Mar a prop d'on van produir-se els fets. Es dóna el cas que aquest agent de policia havia estat un temps destinat fora de Lloret de Mar però hi havia tornat recentment a treballar com a agent local.