Els Mossos d'Esquadra han detingut un camioner per fingir un robatori violent per ocultar que s'havia venut la mercaderia. El transportista va denunciar als Mossos el suposat robatori que havia patit a les sis de la matinada del 23 juny. Va explicar que quan estava a l'àrea de servei del Gironès, uns individus l'havien amenaçat amb una pistola, li havien ruixat els ulls amb un esprai i l'havien fet entrar al maleter d'un cotxe. Llavors, havien dut el seu camió fins a l'àrea de Riudellots de la Selva, on li havien robat la càrrega. Els Mossos van obrir una investigació, que va acabar amb la suposada víctima detinguda perquè van comprovar que el robatori era una mentida per encobrir un delicte.

Quan els agents van començar a investigar el suposat robatori, es van adonar que l'home no deia la veritat i que l'atracament a punta de pistola no existia. Davant les evidències, el conductor va acabar reconeixent que havia venut la mercaderia que transportava, roba i sabates de marca, i posteriorment va simular que havia estat víctima d'un robatori.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir el 24 de juny com a suposat autor d'un delicte de furt. El transportista té28 anys, és de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut.

El detingut va passar el 25 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que el va deixar en lliberta provisional a l'espera de judici.