Riudellots crea una regidoria nova que durà el convergent Lluís Barnés

14.07.2015 | 15:06

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva, va aprovar dimarts per unanimitat, l'estructura organitzativa del nou consistori governat per CiU fruit del resultat de les darreres eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig, i que incorpora una nova àrea, la de Participació, Transparència, bon govern i comunicació, que conduirà Lluís Barnés (CiU). «Volem seguir treballant per apropar el consistori a la ciutadania més enllà del que obliga la nova Llei de Transparència» va explicar Barnés.
La resta d'àrees de la nova estructura organitzativa de l'Ajuntament seran: la de Governació i Atenció a les Persones, Territori i Ensenyament que aniran a càrrec de l'alcaldessa, Montserrat Roura (CiU); la de Pagesia i Medi Ambient que portarà Carme Camps (CiU); la d'Hisenda i Festes, que dirigirà Josep M. Coromines (CiU); la de Salut, Promoció econòmica i Participació, que també portarà Lluís Barnés (CiU) i la d'Esports, Joventut i Cultura.
D'altra banda, també es va aprovar amb els vots de CiU i d'ERC, la creació d'un Consell de Govern, presidit per Montserrat Roura, per tal de garantir la coordinació de l'activitat dels regidors i regidores de l'equip de govern.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema