El ple de Vilobí va aprovar dijous el nou cartipàs i les retribucions dels regidors. Cap d'ells, inclosa l'alcaldessa del GMI, tindran dedicació exclusiva ni parcial i cobraran per assistències amb una rebaixa del 30%, segons el govern.

CiU, a l'oposició, va dir en un escrit que l'alcaldessa cobrarà «un mínim de 1.800 euros al mes si cobrés només assistències a les juntes de govern», «199 euros menys» del que cobrava l'alcaldessa de CiU amb «dedicació total i cobrava 1.999 euros al mes». Per CiU, «no va quedar clar» el que cobraran» els regidors al govern, «1.200-1.300 euros al mes» per assistències sense «cotitzar a la seguretat social» i van demanar publicar cada mes els sous dels 11 regidors.

Sobre el cartipàs, Cristina Mundet durà Hisenda, Esports, Seguretat, Règim Intern, Governació i Relacions Institucionals; Josep Borrell, Comunicació, Promoció Econòmica i Turisme; Rosa Güell, Eduació; Joaquim Vivas, Urbanisme, Medi Ambient i Pagesia i Mobilitat; Pitu Borrell Fires i Festes, Cultura i Entitats; i Pilar Ram, Joventut, Sanitat, Benestar Social, Gent Gran i?Manteniment.