Lloret de Mar ha acollit durant el primer semestre de l'any a 21.493 esportistes i 11.868 acom?panyants, la qual cosa consolida les xifres de 2014, en què es van rebre 33.293 persones. Segons el consistori, el turisme esportiu representa ja un dels principals productes de Lloret per a les temporades baixa i mitjana. En total, han tingut lloc al municipi 174 esdeveniments esportius entre estades esportives, competicions oficials, esdeveniments locals, tornejos privats i altres. Hi destaquen les estades esportives, que representen més d'un 70% del total.

Pel que fa a la temporalitat dels esdeveniments esportius, març i abril concentren més del 60% del total d'esdeveniments, segons el consistori que considera que les condicions climatològiques d'aquests mesos, sumades a la varietat d'instal·lacions esportives existents, resulten atractives per a moltes nacionalitats europees.

El futbol i l'atletisme continuen sent les modalitats esportives que porten més esportistes, amb un total de 131 esdeveniments i 11.796 esportistes.Entre les nacionalitats, destaquen els països nòrdics (20%), França (14%), països de l'est (14,4%) i Catalunya (12,1%).