Tres encaputxats van entrar a robar la matinada de diumenge a dilluns a l'òptica de Maçanet de la Selva. Van destrossar la persiana, la porta de vidre i en menys de cinc minuts es van emportar un centenar d'ulleres. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i una eina que els ajudarà són les imatges de les càmeres de videovigilància, que mostren com van actuar: anaven encaputxats, amb roba fosca i guants. Tot preparats perquè no se'ls enxampi.

El propietari de l'òptica lamentava ahir els fets i recordava que és el segon cop que els entren en aquesta òptica situada en ple centre de Maçanet, al carrer de l'Església. Explicava que han millorat els sistemes de seguretat de l'últim cop però els lladres, van forçar la persiana de la porta, la van aixecar una mica per poder entrar i malgrat la porta de vidre, la van destrossar i després van entrar. L'alarma però els va fer anar ràpid i en menys de cinc minuts que arribessin la policia i els propietaris, ja eren fora.

Els fets es van produir entre les tres i les quatre de la matinada. En una hora que no hi havia ningú per la zona però algu veí va sentir algun soroll però ningú va veure ni entrar ni marxar els lladres. Es dóna el cas que van anar tan ràpid que del centenar d'ulleres que es van emportar, els fugitius en van anar perdent pel camí. Els Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners en van anar trobant pel mig del carrer després del robatori.