El número dos de la llista del Millor a les darreres eleccions, Josep Teixidor, va presentar ahir la seva renúncia a l'acta de regidor de l'Ajuntament de Lloret de Mar per raons de salut. Així ho va comunicar el partit, que també va anunciar que prendrà el relleu Carmen Pascual, número cinc de la candidatura. Els integrants de la formació van enviar ànims a Teixidor a través d'un comunicat i li van agrair la seva dedicació durant el passat mandat i la recent campanya electoral.

Millor va informar que els motius que porten a Teixidor a renunciar a seguir a l'Ajuntament «són estrictament personals, i concretament de salut». Segons el partit, el regidor sortint va sotmetre's a una important intervenció quirúrgica al cor que l'obliga a deixar la primera línia de la política municipal per seguir amb el procés de recuperació. El Millor, que obviament ha acceptat la seva renúncia, va exposar que la decisió de Teixidor és «fruit de la reflexió i el sentit de la responsabilitat pel nivell de dedicació que ?exigeix el càrrec públic i el projecte polític, així com de les responsabilitats professionals i personals».

En tot cas, el partit va concretar que Teixidor seguirà formant part del grup i que reprendrà la seva dedicació pel poble un cop s'hagi recuperat dels problemes de salut.

Així doncs, i com ja s'ha dit, Carmen Pascual serà la substituta de Teixidor. A les darreres municipals, el Millor va ser la segona força més votada per darrera de Convergència i Unió i va obtenir quatre representants a l'Ajuntament: Marc Fuertes, Josep Teixidor, Richard Gerald i Carolina Ruiz. Pascual era la número cinc.