L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar ha comunicat que a partir de dimecres i fins al proper divendres dia 31 de juliol la carretera de Brunyola a Sant Dalmai estarà tancada totalment al trànsit de les nou del matí fins a la una de la tarda, i de les tres de la tarda a les set del vespre. El motiu és que s'hi executaran les obres per fer-hi el reg asfàltic i el formigonat dels vorals de la carretera.

Aquests treballs s'emmarquen en l'arranjament que s'està fent d'aquesta via, i que van començar el dijous de la setmana passada. L'Ajuntament informa que fins avui cal circular amb precaució i que es donarà pas alternatiu als vehicles que hi circulin. Un cop enllestides les tasques, és quan es procedirà a l'actuació del reg asfàltic i del formigonat dels vorals, per la qual cosa es tallarà la circulació.

L'aigua de Sant Dalmai

D'altra banda, el web municipal de Vilobí informava aquest dissabte que l'aigua de l'aixeta a Sant Dalmai sortia com si estigués barrejada amb llet. L'Ajuntament va comunicar que es tracta únicament d'excés d'aire barrejat amb l'aigua, cosa que no representa cap risc per a la salut si es consumeix aquesta aigua.