Un veí de Vidreres va resultar atropellat per un camió a l'avinguda Costa Brava de la localitat. L'home va quedar ferit greu i el van haver d'evacuar amb un helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona i posteriorment a la Vall d'Hebron.

Els fets es van produir al voltant de les dotze del migdia, segons fonts presencials, un tràiler havia estacionat un moment sobre de la vorera de la C-63 -anomenada avinguda Costa Brava al seu pas pel poble-. El xofer del camió va sortir del vehicle i tot just quan el va tornar a engegar va atropellar l'home. Segons les fonts, la víctima havia intentat passar per la vorera però com que no podia va anar a la calçada i el camioner no el va veure i el va atropellar. En el moment dels fets es va témer el pitjor perquè l'home havia quedat sota del camió però quan hi van arribar els serveis d'emergècies, estava conscient i no havia quedat atrapat. Al lloc dels fets s'hi van traslladar dues ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) i l'helicòpter medicalitzat. El mitjà aeri és el que va traslladar l'home en estat greu al Trueta i posteriorment a Vall d'Hebron.

A banda dels efectius mèdics, en l'accident de trànsit també hi van treballar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i els Vigilants municipals de Vidreres.