Quatre joves enxampats in fraganti quan estaven intentant robar en diversos garatges i trasters del barri de la Plantera de Blanes. Això és el que va ocórrer ahir cap a tres quarts de quatre de la matinada, quan Mossos i Policia Local van rebre l'alerta que un grup de cinc joves havien atracat un turista. Els agents de la Policia Local van anar al lloc dels fets, a l'altura de l'avinguda Extremadura i es van trobar un noi que anava en bicicleta i que semblava que estava vigilant. Com que els agents anaven en un vehicle de paisà, no els va reconèixer. El van interrogar i el noi els va donar versions contradictòries sobre què feia allà. Mentre l'interrogaven, els agents van veure que de dins d'un garatge comunitari proper al lloc sortien els quatre joves que faltaven.

Quan van veure els agents amb el seu company van començar a fugir a peu. Al mateix temps, diversos veïns van dir als policies que els joves estaven robant en garatges i trasters. Ràpidament, tres patrulles més de la Policia Local de Blanes es van unir a la persecució, així com una dels Mossos que havia estat alertada com a reforç. Finalment, van arrestar quatre individus, tots ells majors d'edat i veïns de Sabadell, en comprovar que havien forçat diversos trasters i garatges amb palanca i, sortosament, no s'havien pogut endur res per la immediata intervenció dels agents.

El dia abans, a primera hora de la tarda, la Policia Local de Blanes va detenir també un home que robava en caravanes del càmping la Pineda. Van rebre l'avís del vigilant i quan hi van arribar van trobar-se dues caravanes forçades i van sospitar que el lladre encara podia rondar pels voltants. El van acabar trobant amagat sota el llit d'una caravana. L'home, un ciutadà portuguès,portava una motxilla amb diversos objectes robats. Va quedar arrestat.