Obren al pas la nova passera fins a Santa Coloma Residencial

La infraestructura ja està operativa per als vianants i ciclistes però no s'inaugurarà oficialment fins que s'enllesteixi una petita actuació

05.08.2015 | 15:15
Una imatge d´arxiu de la instal·lació de la nova passera a Santa Coloma.

La nova passera que uneix Santa Coloma de Farners amb la urbanització Santa Coloma Residencial ja està oberta al pas de ciclistes i vianants. Les obres es van iniciar el passat mes de març però no va ser fins a finals de juny que es va procedir a la instal·lació i col·locació de l'estructura que permet connectar els dos nuclis de la població a través d'una via verda i que salva el pas per la C-63.
El ple de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners va aprovar, per unanimitat, aquest projecte el mes de setembre de l'any passat. D'aquesta manera, donava resposta a una reclamació dels veïns de la urbanització, que es queixaven del risc que comportava creuar la carretera a peu per anar d'un costat a l'altre. L'obra, que ha estat finançada per l'Ajuntament, ha costat 140.000 euros (IVA inclòs).
A?més, l'Oficina del Canvi Climàtic hi ha participat amb una aportació de 53.000 euros de subvenció. Els treballs van començar el passat mes de març i els ha dut a terme Aglomerats Girona.
La nova infraestructura és un pas elevat a la C-63 (punt quilomètric 25,5) que uneix Santa Coloma de Farners amb la urbanització Santa Coloma Residencial. Aquesta passera és d'ús exclusiu per a vianants i ciclistes i busca garantir la seva seguretat quan creuen la C-63, entre la carretera vella de Girona i la urbanització.
La nova passera ja està, doncs, operativa per als vianants i ciclistes, però queda una petita actuació dels accessos i senyalització, va confirmar ahir l'alcalde de Santa Coloma, Joan Martí. Per això, encara no s'ha procedit a la recepció de l'obra, fet que tindrà lloc en les pròximes setmanes, va afegir el batlle. De moment, però, la passera ja està habilitada per al seu ús i s'espera a la recepció definitiva per dura a terme una petita inauguració, va sentenciar l'alcalde.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema