Creen un tercer itinerari de la Ruta del Bolet a Sant Hilari

La iniciativa de l'associació Comerç i Turisme consisteix a amagar bolets de fusta que contenen premis

06.08.2015 | 07:08
L´edició d´enguany de la Ruta del Bolet tindrà lloc del 8 al 28 d´agost.

L'Associació Comerç i Turisme Sant Hilari Sacalm tornarà a «plantar», del 8 al 28 d'agost, bolets de fusta per diverses rutes que discorren pels boscos de les Guilleries en el marc d'una iniciativa per promocionar el comerç de proximitat i atraure nous visitants al municipi. Com a novetat, en l'edició d'enguany de la Ruta del Bolet s'incorpora un tercer itinerari, pensat també per poder gaudir en família: el de la Font del Pic-Font Vella, que té un recorregut de dos quilòmetres d'anada i tornada.
Segons ha informat el consistori, els bolets de fusta s'amagaran per diversos punts de la Ruta del Bolet, i les persones que participin en la iniciativa hauran de «caçar-los». Cada bolet amagarà un premi que es podrà bescanviar a l'Oficina de Turisme. Allà el «boletaire» rebrà un tiquet amb el qual podrà anar a un establiment del poble i obtenir el regal. Cada participant en la Ruta podrà «caçar» un màxim de dos bolets durant la campanya.
Aquesta Ruta del Bolet inclou dos itineraris més: el de la Font de la Formiga, de 13,5 quilòmetres (anada i tornada), i el de la Font d'en Gurb, de 6 quilòmetres (anada i tornada), tots dos amb sortida i arribada al nucli urbà. Es tracta de rutes aptes per fer a peu o en bicicleta. Uns setanta establiments participen en la iniciativa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema